torstai 18. helmikuuta 2016

Täälä ollaan !


Hei!
Tämän blogin pitäminen meinasi alkuun mennä vaikeaksi kun meille oli luvattu internet yhteys siksi ajaksi kun täällä majailemme mutta sen tulo on siirtyny aina viikolla eteenpäin, saimme onneksi italialaiselta huonetoveriltamme Lucalta nettitikun lainaan. Kanssamme täälä on Luca, Lukas, Teemu ja Riku, he ovat toimistoalalta. Mutta mennäämpäs itse asiaan viikkomme alkoi tapaamalla Goran linja-auto asemalla jonne kuskimme meidät toi suoraan lentokentältä autobaanan läpi ja, kuskilla tuntui olevan todella kiire kun matka taittuikin erittäin nopeasti. Gorani esitteleli meille huoneiston sekä kaverit ja seuraavina päivinä kaupunkia, museoita, toreja ja nähtävyyksiä sekä kävimme rekisteröitymässä paikallisella poliisiasemalla. Kaupunki kieroksen jälkeen kävimme syömässä Lukaksen kanssa.

ZNI:in toimistolla kävimme läpi säännöt, ja muut reissua koskevat asiakirjat. Samalla kirjoitimme noin kymmenkunta lomaketta joista emme itse saaneet sanaakaan selvää. Viikko jatkui kielikurssilla jota meille piti erittäin mukava nuori neiti. Kielikurssille saapuminen oli alkuun hieman vaikeaa kun emme tunteneet paikallista liikennettä, mutta mukava opettaja toi meidät takaisin asunnolle. Sitikkaa ei matkalla säästelty kanttareita otettiin saman verrankun mutkia.
Kielikurssin lopuksi teimme esitelmät itsestämme englanniksi jotka esitimme ZNI:in väelle.Perjantaina kävimme Pohorje vuorella, sekä aloitimme työt yhtiössä. Goran vei meidät yhtiölle n. 9 aikaan aamulla ja aloitimme heti työt työstökeskuksella, jolla päivän mittaan tuotimme noin 150 kappaletta, meistä toinen viimeisteli kappaleet ja toinen ajoi niitä.

2 kommenttia: