perjantai 26. helmikuuta 2016

Työntekoa sekä hauskanpitoa

Hei!

Kirjoittelumme on taas venähtänyt vähän koska aina kun netti on luvattu meille se on siirtynyt seuraavalle päivälle jo 2 viikon ajan, joten taas lainaamme huone toverimme nettitikkua. Työn teostamme on vaikea kirjoittaa mitenkään erikoisen pitkästi koska olemme olleet CNC-koneilla kappaleen vaihtajina sisältyen mittaus yms. joten puhukoot kuvat enemmän sen puolesta.
Viikonloppuna kävimme piramidalla tsekkiläisen huonetoverimme Lukaksen kanssa, jonne kiipeämiseen meni noin puolituntia. Kävimme myös katsomassa pieneläimiä sekä kaloja akvaario-terraario nimisessä paikassa jossa oli käärmeitä, hämähäkkejä, liskoja, kilpikonnia ja rapuja.


Vapaa-ajalla olemme olleet katsomassa jalkapalloa paikallisessa pubissa sekä kävimme myös muitten vaihto-oppilaiden juhlissa opiskelijoiden mukaan nimetyssä yökerhossa, siellä tapasimme monista erimaista olevia ihmisiä esim. turkki, bulgaria, ruotsi yms. myös yhden suomalaisen.Työpaikkamme vaihtui myös nyt perjantaina isoon yhtiöön joka valmistaa kaivosteollisuudelle koneita sekä nostureita jotka ovat todella massiivisia. Paikka jokseenkin muistuttaa ruukin korjaamoa sekä miilukangasta. Kuvassa näkyy yksi malli kaivoskalustosta mitä firma valmistaa.

1 kommentti:

  1. Ilmeisen hyvin teillä siellä on mennyt! Harmi, että tuo netti on viivästynyt.

    VastaaPoista